Zoner.cz Czechia.com Inshop.cz Interval.cz CA Czechia.cz InMail.cz Hostováno na serverech CZECHIA.CZ
Menu
Menu

Články
Články
Články
Nejčtenější články
za poslední měsíc

Nenalezen žádný článek...

Legenda
Legenda
Legenda

Anketa
Anketa
Anketa
Vyhovuje vám nynější náplň těchto stránek?

Naprosto
(17 346)
Chci více o Pánu Prstenů
(3 975)
Chci více o hercích
(1 117)
Chci něco jiného
(301)
Nevyhovuje vůbec
(608)


Ostatní
Ostatní
Ostatní

Reklama
Reklama
Reklama


Přihlášení


Nová registrace
Obrázky
Obrázky
Nejprohlíženější obrázky
z posledních 50-ti

[5 607 prohlížení]

[5 575 prohlížení]

[3 275 prohlížení]


Herci
Herci
Herci
Nejsympatičtější herec

Aragorn / Viggo Mortensen
164 222 hlasů
průměr: moc sympatický(á)

Reklama
Reklama
Reklama





Elijah Wood bude v "Hobitovi"
Autor: Jarek
Vyšlo: 08.01.2011
Komentářů: 4
Přečteno: 4874x
Popisek: 7. ledna 2011, autor: MrCere (TORN)

Po internetu začaly kolovat zprávy, a TheOneRing.net je může potvrdit, že Elijah Wood předstoupí před kamery Petera Jacksona a vrátí se do Středozemě, aby si zahrál v „Hobitovi“ — a my dokonce víme, jak se to stane. Navzdory tomu, jaké budou první reakce fanoušků, jsou to důvody jasně a přirozené a nemusely by ani ty nejhorlivější puristy naštvat.

 

***PO TÉTO PAUZE NÁSLEDUJÍ VELKÉ SPOILERY O FILMU HOBIT***

 

Jak čtenář „Hobita“ vědí, jsou příběhy o „Pádu Pána prstenů“ a „Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky“ obsaženy ve fiktivní „Červené knize Západní marky“. Ve filmech Petera Jacksona jsou tyto knihy ukázány na plátně; píší je Bilbo a Frodo a předají je Samovi Křepelkovi. (Ve filmu už není vysvětleno, že Samovi potomci měli tuto knihu a byli Správci Západní marky — odtud také název knihy.)

Díky této fiktivní knize, a buď vyprávění z ní nebo jejím čtením, se Frodo dostane do filmů, protože bude sledovat Bilbův příběh. Diváci se dozví příběh „Hobita“ současně s tím, jak se ho dozví známý Frodo.

Protože na webech se teď všude o tomto tématu spekuluje, může TORN potvrdit, že se v současnosti plánuje, že se Frodo objeví v úvodní sekvenci filmů. Je nepravděpodobné, že by v tuto chvíli studio Warner Bros. nebo Team Jackson měnili scénář v reakci na šum na webu, takže jsme možná někomu teď „zkazili“ prosinec 2012, ale vždyť jsme vás přece varovali. (A drželi jsme tenhle spoiler pod pokličkou, dokud se nezačaly objevovat zprávy z jiných zdrojů!)

Podle dohadů se mělo s Woodem „právě jednat“, že se objeví ve filmu, ale to není nejspíš pravda, protože je velmi pravděpodobné, že s hercem tuhle roli dohodli už ve fázi psaní scénáře filmů a on byl už tehdy ochotný si ji zopakovat. Je pravděpodobné, ale méně jisté, že totéž se dá říct o Orlandu Bloomovi, který prý (a TORN to nemůže v současnosti zcela jistě potvrdit) bude hrát svoji postavu elfa Legolase z LOTRa.

Pokud jde o další herce, jejichž postavy by se mohly objevit v ději Hobita, je situace značně dramatická. Cate Blanchettová je potvrzená jako Galadriel a Elrond, kterého hraje Hugo Weaving, je jednou z hlavních postav ve zdrojovém materiálu, ale není ještě potvrzen. Arwen, ztvárněná Liv Tylerovou, by se mohla logicky objevit podobně jako další dávní elfové jako Celeborn, kterého hrál Marton Csokas.

Vzhledem k Frodovu návratu je možné, že by se mohl objevit také Sean Astin jako Sam a další hobity jako Smíška a Pipina není také možné vyloučit. Podle informací, které má TORN k dispozici, je však zřejmé, že primárními pojítky mezi oběma filmovými sériemi budou Frodo a mladý Bilbo.

Trpaslíci budou hrát v nových filmech samozřejmě výsadní roli a postava Gimliho z LOTRa (John Rhys-Davies) je synem Gloina, jednoho z Bilbových společníků na cestě v „Hobitovi“. Na TORNu je k dispozici část týkající se obsazení Hobita, kde si čtenáři mohou zjistit další informace o všech známých postavách z filmu (a pro PP tyto informace zajišťuje Saša).

Ve všech dosavadních tiskových zprávách prozatím scházejí dvě informace o hercích, kteří podepsali smlouvu, a to o Ianu McKellanovi jako Gandalfovi a Andym Serkisovi jako Glumovi. Podle všeho se s oběma herci vedou jednání a studio a herci se nejspíš dohodli, že z těchto jednání vyloučí tisk. Fanoušci si ovšem dělají starosti s tím, jak to s účastí obou herců vypadá. Snad už brzy se objeví další informace.

 


Komentáře čtenářů - zobrazit všechny komentáře
09.01.2011 15:25:52 - leny - Třikrát hurá [ODPOVĚDĚT]
tak to je Jarku úžasná zpráva, teď se těším ještě mnohem víc
09.01.2011 16:28:19 - Saša - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
přesně tak!!!
11.01.2011 16:26:58 - Matthew.J - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
Gluma by mohl hrát prezident EU a ušetřili by na nákladoch za efekty :D
12.01.2011 14:07:59 - Saša - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
je pravda, že podoba by byla...akorát jsem ho neslyšela mluvit a po čtyřech by se mu asi tak nechtělo lézt někde potmě :-)))
Přidejte i vy komentář k tomuto článku!
[zobrazit všechny komentáře]
Jméno: 


E-mail: 


Předmět: 
Komentář: 
  Chcete  být informován(a) o nových komentářích?
Zde prosím zadejte kód z obrázku:   Zadejte číslo


 


Další články
Předchozí článek
TORN Exkluzívně: Graham ‘Dvalin’ McTavish Interview

Spolupracovník The One Ring Net - Treebeard (dále jen TB) měl na začátku prosince příležitost udělat rozhovor s hercem Grahamem McTavishem (dále jen GM), představitelem Dvalina v očekávaném zpracování HOBITa.
Následující článek
Gandalf je zpět !!!

UŽ JE TO TADY – oficiálně potvrzeno, že Ian McKellen se jako Gandalf vrátí do Středozemě!! Natáčení Hobita začne 14. února na Novém Zélandě. Z TORNu čerpala a přeložila: Saša
 



Toto jsou nejnavštěvovanější stránky o filmu Pán Prstenů na českém Internetu.
Statistiky přístupů jsou k dispozii zde. Informujte se o možnosti reklamy!

Copyright © 2003, Pavel Nero Kramný, Design by Sputnik.
>> generování stránky trvalo 0 sekund <<